Despre institutie

Informatii de interes public

Date de contact

Primar

Consiliul local

Primăria

Info util

Servicii publice

Instituții subordonate

Starea Civila

Arhivă știri 2010

Mos Nicolae, in Oraselul copiilor !

Anul acesta, mosul Nicolae a fost primit de hunedoreni pentru prima data, intr-un Orasel al copiilor, inaugurat pentru ei in data de 05.12.2010 si care va ramine deschis pe toata perioada sarbatorilor de iarna, in Parcul Tineretului (linga Hotel Rusca).

Copii, parinti, bunici deopotriva, au fost incintati de atmosfera de sarbatoare din orasel, de imbietoarea aroma de castane coapte, de jocurile si jucariile puse la dispozitie de Primaria municipiului Hunedoara.

Va asteptam copii, cu drag!

S-a dat startul Sarbatorilor de iarna !

Duminica, 05.12.2010, prin aprinderea luminitelor din brad, conducerea Primariei Hunedoara a dat startul sarbatorilor de iarna.

"Ziua de astazi, este cea in care putem spune ca in municipiul Hunedoara au inceput Sarbatorile de iarna. Cu acest prilej, doresc tuturor hunedorenilor, sa aiba parte de un sfirsit de an cit mai frumos, iar apropierea Craciunului sa le aduca bucurie in suflet".

Primar, Ovidiu Marius Hada

Evenimentul a fost precedat de un spectacol de colinde, sustinut de ansamblul Hategana.

SARBATORI FERICITE !

Sarbatori Fericite !
Sfânta sărbătoare a Crăciunului să vă aducă linişte sufletească şi clipe de fericire.
Naşterea Domnului să fie, pentru noi toţi, un semn al speranţei, împăcării şi al iubirii creştine, iar Noul An să vă aducă împlinirea tuturor dorinţelor.
La Multi Ani !

Cu deosebită consieraţie,
Primarul Municipiului Hunedoara
Ovidiu Hada

DESPRE DIVORTUL PE CALE ADMINISTRATIVA

Potrivit dispoziţiilor art. II din Legea nr. 202/2010 privind unele măsuri pentru accelerarea soluţionării proceselor, Legea nr. 4/1953 - Codul familiei, republicată în Buletinul Oficial nr. 13 din 18 aprilie 1956, cu modificările si completările ulterioare, se modifică si se completează.
Dacă soţii sunt de acord cu divorţul si nu au copii minori, născuţi din căsătorie sau adoptaţi, ofiţerul de stare civila ori notarul public de la locul căsătoriei sau al ultimei locuinţe comune a soţilor poate constata desfacerea căsătoriei prin acordul soţilor, eliberându-le un certificat de divorţ, potrivit legii.

 

ANUNT VMG

Beneficiarii Hotărârii de Guvern nr. 600/2009 (beneficiarii de venit minim garantat, şomerii în plată la data ridicării alimentelor, pensionarii ale căror venituri se află sub 400 lei/lună şi persoanele cu handicap grav şi accentuat, adulţi şi copii, neinstituţionalizate) care nu au ridicat alimentele din stocurile de intervenţie comunitare în anul 2010 sunt rugaţi să se prezinte în incinta Pieţei Dunărea.

Program distribuire alimente:
LUNI - VINERI: 8.00 - 15.00.

 

     

Servicii online

Preluarea deseurilor electrice !

Comenzi gratuite la TelVerde 0800 444 800 sau www.colecteaza.ro

My Hunedoara

Municipiul Hunedoara Sesizari. Raporteaza un incident !

Plăți Online

Platiti acum online impozitele si taxele locale.

Autorizatii libera trecere

Sistem de plata si eliberare a autorizatiilor de libera trecere in municipiul Hunedoara

ghiseul.ro

Plătiţi  PE LOC amenzile auto primite oriunde in tara

Stadiu Cereri Depuse

Verifică stadiul cererilor depuse

Petiții, sugestii, reclamații

INFORMARE : Informăm persoanele interesate în adresarea petiţiilor către Primăria Municipiului Hunedoara că în conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, "petiţiile anonime sau cele în care NU sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează, potrivit prezentei ordonanţe".  

Harta investițiilor

Harta interactivă a investițiilor.

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi in fiecare vineri veţi primi pe mail stirile publicate de primărie in ultima saptamina.

Chestionar

Ce părere aveţi despre site-ul Primăriei?

Foarte buna
Buna
Necesita imbunatatiri
Proasta
Foarte proasta

Statistici

Vizite totale: 14925843

Vizite ziua 15.08.2018 : 6279