primariahd.ro | Siteul oficial al primariei Hunedoara

Despre institutie

Informatii de interes public

Date de contact

Primar

Consiliul local

Primăria

Info util

Servicii publice

Instituții subordonate

Starea Civila

Arhivă știri 2017

Inchidere circulatie rutiera, strada Chizid

Se inchide circulatia pe strada Chizid in perioada 05-07.09.2017, intre orele 08.00-18.00, de la intersectia cu Nicolae Balcescu pina la intersectia cu bulevardul Decebal.

Telverde SOLVIT

Serviciul SOLVIT reprezintă un mecanism creat şi coordonat de Comisia Europeană în domeniul Pieţei interne, care se ocupă de problemele transfrontaliere între o întreprindere sau un cetăţean, pe de o parte, şi o autoritate publică, pe de alta, în cazul în care legislația UE a fost aplicată în mod necorespunzător.

Piaţa internă a Uniunii Europene este o piaţă unică ce asigură libera circulaţie a bunurilor, serviciilor, capitalurilor şi persoanelor şi în care cetăţenii europeni sunt liberi să locuiască, să lucreze, să studieze şi să facă afaceri.

EXERCIȚIU DE ALARMARE

Începând cu luna august a anului curent, în prima zi de miercuri a fiecărei luni, în intervalul orar 10.00 - 11.00, vor fi acţionate sirenele de alarmare publică existente la nivel naţional.

VERNISAJ DE PICTURA/SCULPTURA/FOTOGRAFIE

VERNISAJ DE PICTURĂ/SCULPTURĂ/FOTOGRAFIE - Marți 05.09.2017

ANUNȚ DISTRIBUIRE BILETE DE CĂLĂTORIE

Primăria municipiului Hunedoara vă aduce la cunostință faptul că biletele de călătorie gratuită pentru trimestrul IV 2017 (octombrie - noiembrie - decembrie) se vor elibera la Casa de Cultură începând cu data de 04.09.2017 până în data de 22.09.2017.

ANUNT ATRIBUIRE LOCURI DE PARCARE

Anunt privind atribuirea locurilor de parcare din parcările publice de reședință situate pe str. Aleea Topitorului și str. Cocsarilor

Niciun hunedorean ranit, in urma furtunii de ieri !

Niciun hunedorean nu a fost rănit în urma furtunii care s-a abătut ieri asupra municipiului Hunedoara. În schimb, 47 de persoane au avut de suferit pagube materiale. Un număr de 26 de locuințe și o anexă gospodărească au fost afectate de furtuna de ieri.

ZILELE MAGHIARE DIN JUDETUL HUNEDOARA

De vineri, 22 septembrie și până luni, 2 octombrie, în județul Hunedoara au loc Zilele Maghiare. Vă prezentăm programul evenimentului!

EXPOZIȚIE SCULPTURĂ

Vă invităm astăzi, 21.09.2017, la vernisajul expoziției de sculptură CHEMAREA - ALEXANDRU PODEA. Evenimentul va avea loc la Galeria de Arte, la ora 17.00.

Servicii online

Preluarea deseurilor electrice !

Comenzi gratuite la TelVerde 0800 444 800 sau www.colecteaza.ro

My Hunedoara

Municipiul Hunedoara Sesizari. Raporteaza un incident !

Plăți Online

Platiti acum online impozitele si taxele locale.

Autorizatii libera trecere

Sistem de plata si eliberare a autorizatiilor de libera trecere in municipiul Hunedoara

ghiseul.ro

Plătiţi  PE LOC amenzile auto primite oriunde in tara

Stadiu Cereri Depuse

Verifică stadiul cererilor depuse

Petiții, sugestii, reclamații

INFORMARE : Informăm persoanele interesate în adresarea petiţiilor către Primăria Municipiului Hunedoara că în conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, "petiţiile anonime sau cele în care NU sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează, potrivit prezentei ordonanţe".  

Harta investițiilor

Harta interactivă a investițiilor.

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi in fiecare vineri veţi primi pe mail stirile publicate de primărie in ultima saptamina.

Chestionar

Ce părere aveţi despre site-ul Primăriei?

Foarte buna
Buna
Necesita imbunatatiri
Proasta
Foarte proasta

Statistici

Vizite totale: 14445670

Vizite ziua 24.06.2018 : 9499