primariahd.ro | Siteul oficial al primariei Hunedoara

Despre institutie

Informatii de interes public

Date de contact

Primar

Consiliul local

Primăria

Info util

Servicii publice

Instituții subordonate

Starea Civila

Arhivă știri 2017

FESTIVALUL LUMINII

Primăria Municipiului Hunedoara și Cercetașii României - Centrul Local Hunedoara vă invită sâmbătă, 20 mai 2017, la Festivalul Luminii, care va avea loc la Castelul Corvinilor.

NOAPTEA MUZEELOR

Primăria Municipiului Hunedoara, Castelul Corvinilor și Muzeul de Arheologie, Istorie și Etnografie Hunedoara vă invită la Noaptea Muzeelor, eveniment care avea loc în data de 20 mai 2017, la Castelul Corvinilor.

ANUNT CONCURS ADMINISTRATOR PUBLIC

Consiliul Local al municipiului Hunedoara organizează, in perioada 13.06.2017 - 16.06.2017, concurs pentru ocuparea, pe perioada determinata, a postului contractual de conducere vacant de ADMINISTRATOR PUBLIC AL MUNICIPIULUI HUNEDOARA

Concursul se va desfăşura la sediul Primariei municipiului Hunedoara, Bld. Libertatii, nr. 17 si va consta in: selectia dosarelor, proba scrisa si proba de interviu.

ZIUA EROILOR - 25 MAI 2017

Programul manifestarilor dedicate zilei de 25 MAI 2017 - ZIUA EROILOR. Locul desfasurarii: - TROIŢA DIN CENTRUL VECHI (între Primărie şi Catedrala Ortodoxă).

ORA: 

12.00 - Intonarea Imnului de Stat al României
12.05 - Slujba religioasă comemorativă şi pomenirea eroilor neamului
12.25 - Depunere de coroane şi jerbe de flori la „Troiţa eroilor martiri"

Scrisoare de așteptări - SC Salubprest Hunedoara S.R.L

Având în vedere demararea procedurilor privind selecția administratorilor întreprinderilor publice având ca autoritate tutelară Municipiul Hunedoara, se impune publicarea scrisorii de asteptari la Societatea Salubprest Hunedoara S.R.L.

Societatea Salubprest Hunedoara S.R.L își desfășoară activitatea pentru a asigura salubrizarea municipiului Hunedoara ca serviciu comunitar de utilităţi publice, în convergență cu prevederile stabilite atât la nivel național cât și la nivel european.

Scrisoare de așteptări - SC Prim Transprest Hunedoara S.R.L.

Având în vedere demararea procedurilor privind selecția administratorilor întreprinderilor publice având ca autoritate tutelară Municipiul Hunedoara, se impune publicarea scrisorii de asteptari la Societatea Prim Transprest Hunedoara S.R.L.

Societatea Prim Transprest Hunedoara S.R.L. îsi desfășoară activitatea pentru a asigura transportul public local în municipiului Hunedoara ca serviciu comunitar de utilităţi publice, în convergență cu prevederile stabilite atât la nivel național cât și la nivel european.

CUPA IOAN CORVIN

Primăria Municipiului Hunedoara și Ordinul Arcașilor Hunedoarei vă invită sâmbătă, 27 mai 2017, la cea de-a V-a ediție a Concursului de tir cu arcul Cupa Ioan Corvin. Evenimentul va avea loc la Castelul Corvinilor din Hunedoara. Participanții sunt așteptați începând cu ora 09:00, iar concursul propriu-zis începe la ora 11:00.
Vă așteptăm!

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPILULUI

Primăria Municipiului Hunedoara organizează joi, 1 iunie 2017, evenimentul Ziua Internațională a Copilului. Activitățile dedicate celor mici vor avea loc în Parcul Tineretului din municipiul Hunedoara, între orele 12:00 - 20:00.
Astfel, timp de câteva ore, micuții hunedoreni se vor putea bucura de ateliere și activități creative, precum: picturi pe față, Bubble show (jocuri cu baloane de săpun), spectacole de magie, teatru de păpuși, tobogane gonflabile și alte jocuri pentru copii.
De asemenea, cei mici se vor putea bucura și de prezența unor mascote Disney și a unor clovni, care vor întreține atmosfera și se vor fotografia cu copiii, pentru că aici va fi amenajată și o cabină foto. Micuții care vor veni în 1 iunie în Parcul Tineretului din Hunedoara vor primi din partea organizatorilor înghețată și vată pe băț.

ANUNT DISTRIBUIRE BILETE DE CĂLĂTORIE GRATUITĂ TRIM. III 2017

BILETELE DE CĂLĂTORIE GRATUITĂ PENTRU TRIMESTRUL III 2017 (IULIE-AUGUST-SEPTEMBRIE) SE VOR ELIBERA LA CASA DE CULTURĂ ÎNCEPÂND CU DATA DE 06. 06. 2017 PÂNĂ ÎN DATA DE 23. 06. 2017

ANUNT CONCURS PROMOVARE IN CLASA

Promovarea in clasa a functionarilor publici care au absolvit o forma de invatamant superior de lunga sau de scurta durata in specialitatea in care isi desfasoara activitatea in data de 20.06.2017

Servicii online

My Hunedoara

Municipiul Hunedoara Sesizari. Raporteaza un incident !

Plăți Online

Platiti acum online impozitele si taxele locale.

Autorizatii libera trecere

Sistem de plata si eliberare a autorizatiilor de libera trecere in municipiul Hunedoara

ghiseul.ro

Plătiţi  PE LOC amenzile auto primite oriunde in tara

Stadiu Cereri Depuse

Verifică stadiul cererilor depuse

Petiții, sugestii, reclamații

INFORMARE : Informăm persoanele interesate în adresarea petiţiilor către Primăria Municipiului Hunedoara că în conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, "petiţiile anonime sau cele în care NU sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează, potrivit prezentei ordonanţe".  

Harta investițiilor

Harta interactivă a investițiilor.

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi in fiecare vineri veţi primi pe mail stirile publicate de primărie in ultima saptamina.

Chestionar

Ce părere aveţi despre site-ul Primăriei?

Foarte buna
Buna
Necesita imbunatatiri
Proasta
Foarte proasta

Statistici

Vizite totale: 13957002

Vizite ziua 24.04.2018 : 1015