Despre institutie

Informatii de interes public

Date de contact

Primar

Consiliul local

Primăria

Info util

Servicii publice

Instituții subordonate

Starea Civila

Arhivă știri 2018

INVITATIE REGISTRU AGRICOL

invitarea la sediul Primăriei municipiului Hunedoara a persoanelor fizice și a reprezentanților persoanelor juridice, care au obligația să efectueze declarațiile pentru înscrierea datelor în registrul agricol

Seminar de informare – viitori antreprenori

Primăria Municipiului Hunedoara și Fundația Serviciilor Sociale Bethany din Timișoara vă invită 21.03.2018 ora 12:00, la un seminar de informare a potențialilor beneficiari ai proiectului-Start-up, Stand-up.

ORA PĂMÂNTULUI

Municipiul Hunedoara se va alătura şi anul acesta oraşelor care pe data de 24 martie 2018 vor lua parte la evenimentul Ora Pământului.

STUDIU SOCIOLOGIC CONSULTATIV

Echipa de consultanți ai firmei Raumplan Design care a fost selectată să se ocupe de actualizarea Planului Urbanistic General al Municipiului Hunedoara, realizează în prezent un studiu sociologic consultativ pentru a identifica opiniile și percepțiile locuitorilor asupra situației din oraș. Locuitorii au posibilitatea de a-și spune părerile despre problemele Hunedoarei completând un scurt chestionar online. Chestionarul este accesibil la adresa https://sociometrics.ro/lime/index.php/389485?lang=ro

Dacă locuiți în Municipiul Hunedoara sau satele aparținătoare și aveți peste 18 ani, vă rugăm să răspundeți la acest chestionar și să-l distribuiți și altor locuitori ai Hunedoarei. 

ȘCOALA ALTFEL

În cadrul săptămânii Școala Altfel (26 - 30 martie 2018) Primăria Municipiului Hunedoara vă propune o serie de activităţi extraşcolare pentru copii

ANUNT DISTRIBUIRE ABONAMENTE DE TRANSPORT

Abonamentele lunare pentru transport public local, pentru luna aprilie 2018, se distribuie la Casa de Cultură, din data de 27 martie 2018, până în data de 5 aprilie 2018, după următorul program: LUNI - VINERI, orele 08:00 - 15:00.

CRUCEA DE FLORI 2018

Primăria Municipiului Hunedoara vă invită duminică, 1 aprilie, în ziua de Florii, la Crucea de flori. Evenimentul va avea loc în fața catedralei din Parcul Tineretului, începând cu ora 12:00.

ANUNT LEGEA NR.350 din 2005

Anunt privind atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă din fondurile bugetului local al municipiului Hunedoara pentru finanţarea proiectelor de interes public în anul 2018.

PROGRAM SPECIAL DE PAȘTE

Programul de funcționare a instituțiilor din municipiul Hunedoara în perioada minivacanței de Paște.

ANUNT SERVICII PAZA 2018

Documentatia de achizitie pentru SERVICII PAZA, MONITORIZARE, INTERVENTIE si TRANSPORT DE VALORI in municipiul Hunedoara.

Servicii online

Preluarea deseurilor electrice !

Comenzi gratuite la TelVerde 0800 444 800 sau www.colecteaza.ro

My Hunedoara

Municipiul Hunedoara Sesizari. Raporteaza un incident !

Plăți Online

Platiti acum online impozitele si taxele locale.

Autorizatii libera trecere

Sistem de plata si eliberare a autorizatiilor de libera trecere in municipiul Hunedoara

ghiseul.ro

Plătiţi  PE LOC amenzile auto primite oriunde in tara

Stadiu Cereri Depuse

Verifică stadiul cererilor depuse

Petiții, sugestii, reclamații

INFORMARE : Informăm persoanele interesate în adresarea petiţiilor către Primăria Municipiului Hunedoara că în conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, "petiţiile anonime sau cele în care NU sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează, potrivit prezentei ordonanţe".  

Harta investițiilor

Harta interactivă a investițiilor.

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi in fiecare vineri veţi primi pe mail stirile publicate de primărie in ultima saptamina.

Chestionar

Ce părere aveţi despre site-ul Primăriei?

Foarte buna
Buna
Necesita imbunatatiri
Proasta
Foarte proasta

Statistici

Vizite totale: 14925860

Vizite ziua 15.08.2018 : 6296