Despre institutie

Informatii de interes public

Date de contact

Primar

Consiliul local

Primăria

Info util

Servicii publice

Instituții subordonate

Starea Civila

Inchide

Trimite unui prieten

VIZITA AMBASADORULUI OLANDEI SI CONSULULUI SPANIEI

Exportă PDF - VIZITA AMBASADORULUI OLANDEI SI CONSULULUI SPANIEI Tipăreşte pagina - VIZITA AMBASADORULUI OLANDEI SI CONSULULUI SPANIEI Trimite unui prieten - VIZITA AMBASADORULUI OLANDEI SI CONSULULUI SPANIEI

publicat de Administrator Joi , 12 Aprilie 2018, 13:57

Ambasadorul Regatului Țărilor de Jos în România, Excelența Sa Stella Ronner-Grubacic, a fost astăzi, într-o vizită la Primăria Municipiului Hunedoara și la Castelul Corvinilor. La sediul Primăriei, Domnia Sa, a avut o întâlnire cu primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu. Cei doi au discutat despre aspecte economico-sociale din Regatul Țărilor de Jos și din România, dar și despre posibilitatea de a investi în municipiului Hunedoara. Excelența Sa s-a declarat impresionată de potențialul turistic al municipiului Hunedoara.
Primarul municipiului Hunedoara a invitat-o pe reprezentanta Regatului Țărilor de Jos în România la „Zilele Hunedoarei", eveniment care va avea loc în cursul lunii iulie. Excelența Sa, Stella Ronner-Grubacic, s-a aflat prima dată în municipiul Hunedoara și a promis să revină aici.
După întâlnirea cu primarul municipiului Hunedoara, Excelența Sa a plecat spre Castelul Corvinilor, monument despre care s-a declarat foarte încântată.
„Castelul Corvinilor este impresionant, iar istoria lui este fascinantă. Hunedoara este un oraș foarte frumos. Promit să revin aici cât de curând", a declarat Stella Ronner-Grubacic.
Primarul Municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, a primit astăzi și vizita Excelenței Sale Jose Miguel Vinals Arino, Consulul Onorific al Spaniei la Timișoara. Cei doi au purtat discuții despre oportunitatea unor investiții în municipiul Hunedoara. După întâlnirea de la primărie, Excelența Sa a fost invitat să viziteze Centrul de Afaceri, dar și mai multe terenuri disponibile pentru deschiderea unei afaceri în municipiul Hunedoara. „Am purtat încă de anul trecut discuții cu Excelența Sa despre oportunitățile de afaceri pe care le oferă municipiului Hunedoara. Astăzi a venit aici să vadă ce poate Hunedoara să ofere oamenilor de afaceri spanioli și să prezinte oferta noastră investitorilor din Spania", declară Dan Bobouțanu. Excelența Sa a fost însoțit la Hunedoara de prof. ing. dr. ec.. Marian Mocan, decan al Facultății de Management în Producție și Transporturi de la Universitatea Politehnică din Timișoara.

Inchide

Trimite mesaj

Mesaj

Înapoi la Arhivă știri 2018

Servicii online

Preluarea deseurilor electrice !

Comenzi gratuite la TelVerde 0800 444 800 sau www.colecteaza.ro

My Hunedoara

Municipiul Hunedoara Sesizari. Raporteaza un incident !

Plăți Online

Platiti acum online impozitele si taxele locale.

Autorizatii libera trecere

Sistem de plata si eliberare a autorizatiilor de libera trecere in municipiul Hunedoara

ghiseul.ro

Plătiţi  PE LOC amenzile auto primite oriunde in tara

Stadiu Cereri Depuse

Verifică stadiul cererilor depuse

Petiții, sugestii, reclamații

INFORMARE : Informăm persoanele interesate în adresarea petiţiilor către Primăria Municipiului Hunedoara că în conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, "petiţiile anonime sau cele în care NU sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează, potrivit prezentei ordonanţe".  

Harta investițiilor

Harta interactivă a investițiilor.

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi in fiecare vineri veţi primi pe mail stirile publicate de primărie in ultima saptamina.

Chestionar

Ce părere aveţi despre site-ul Primăriei?

Foarte buna
Buna
Necesita imbunatatiri
Proasta
Foarte proasta

Statistici

Vizite totale: 15152407

Vizite ziua 19.09.2018 : 5576