Despre institutie

Informatii de interes public

Date de contact

Primar

Consiliul local

Primăria

Info util

Servicii publice

Instituții subordonate

Starea Civila

Inchide

Trimite unui prieten

West Bartending Challenge - Etapa Hunedoara

Exportă PDF - West Bartending Challenge - Etapa Hunedoara Tipăreşte pagina - West Bartending Challenge - Etapa Hunedoara Trimite unui prieten - West Bartending Challenge - Etapa Hunedoara

publicat de Administrator Joi , 12 Iulie 2018, 14:42

Castelul Corvinilor din Hunedoara va fi marți, 17 iulie 2018, gazda evenimentului West Bartending Challenge - Etapa Hunedoara. Aceasta este prima competiție de show de bar din județul nostru. Scopul acestui eveniment este de a dezvolta industria ospitalității din județul Hunedoara și, în același timp, de a promova obiectivele turistice din județ.
De asemenea, competiția va oferi o imagine asupra serviciilor profesionale de bar și șansa de a întâlni profesioniști din domeniu.
Competiția are caracter internațional, cu participanți din România, Bulgaria, Anglia și Italia, iar principalul susținător al evenimentului este Valentin Luca, dublu campion mondial la Flair Bartending.
West Bartending Challenge - Etapa Hunedoara face parte din West Bartending Tour, un preview pentru Romania Flair Tour, care se dorește a fi cel mai mare turneu de flair bartending din România.
Competiția se desfășoară în data de 17 iulie 2018, în curtea exterioară a Castelului Corvinilor, pe tot parcursul zilei și va fi împărțită în două etape, prima fiind cea de calificări, iar cea de-a doua - finala. Etapele vor fi despărțite de o pauză de masă. De asemenea, va exista și o probă specială, în cadrul căreia va fi premiat cel mai bun cocktail. La finalul competiției, va avea loc premierea primilor trei clasați.

Inchide

Trimite mesaj

Mesaj

Înapoi la Arhivă știri 2018

Servicii online

Preluarea deseurilor electrice !

Comenzi gratuite la TelVerde 0800 444 800 sau www.colecteaza.ro

My Hunedoara

Municipiul Hunedoara Sesizari. Raporteaza un incident !

Plăți Online

Platiti acum online impozitele si taxele locale.

Autorizatii libera trecere

Sistem de plata si eliberare a autorizatiilor de libera trecere in municipiul Hunedoara

ghiseul.ro

Plătiţi  PE LOC amenzile auto primite oriunde in tara

Stadiu Cereri Depuse

Verifică stadiul cererilor depuse

Petiții, sugestii, reclamații

INFORMARE : Informăm persoanele interesate în adresarea petiţiilor către Primăria Municipiului Hunedoara că în conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, "petiţiile anonime sau cele în care NU sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează, potrivit prezentei ordonanţe".  

Harta investițiilor

Harta interactivă a investițiilor.

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi in fiecare vineri veţi primi pe mail stirile publicate de primărie in ultima saptamina.

Chestionar

Ce părere aveţi despre site-ul Primăriei?

Foarte buna
Buna
Necesita imbunatatiri
Proasta
Foarte proasta

Statistici

Vizite totale: 15191120

Vizite ziua 26.09.2018 : 1619