Despre institutie

Informatii de interes public

Date de contact

Primar

Consiliul local

Primăria

Info util

Servicii publice

Instituții subordonate

Starea Civila

Inchide

Trimite unui prieten

Concurs 31.08.2017

Exportă PDF - Concurs 31.08.2017 Tipăreşte pagina - Concurs 31.08.2017 Trimite unui prieten - Concurs 31.08.2017

publicat de Administrator Vineri , 28 Iulie 2017, 12:15

Primăria municipiului Hunedoara organizează, in temeiul Legii nr. 188/1999, respectiv H.G. 611/2008, concurs pentru ocuparea, pe perioada nedeterminata, a urmatoarelor funcţii publice de execuţie vacante:
- referent, clasa III, grad profesional principal in cadrul Compartimentului Relatii si Secretariat Consiliul Local din Serviciul Administratia Publica Locala si Autoritate Tutelara din aparatul de specialitate al Primarului municipiului Hunedoara
- Consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent in cadrul Compartimentului Relatii si Secretariat Consiliul Local din Serviciul Administratia Publica Locala si Autoritate Tutelara din aparatul de specialitate al Primarului municipiului Hunedoara
- consilier, clasa I, grad profesional superior in cadrul Serviciului Fond Locativ si Relatia cu Asociatiile de Proprietari, Legalitate si Actiuni in Instanta din Directia Amenajare Teritoriu, Patrimoniu si Urbanism din aparatul de specialitate al Primarului municipiului Hunedoara

Concursul se va organiza la sediul Primăriei Municipiului Hunedoara, str. Libertăţii, nr. 17, in 31.08.2017, ora 10 - proba scrisa, iar interviul - in termen de maxim 5 zile lucratoare de la data sustinerii probei scrise.
Dosarele de înscriere la concurs se depun în termen de 20 zile de la data publicării în Monitorul Oficial, partea a III-a, la sediul Primăriei Hunedoara - Serviciul Informatii pentru Cetateni si Relatii Publice. Dosarul trebuie să conţină în mod obligatoriu documentele prevăzute la art. 49 din Hotărârea Guvernului 611/2008, cu modificările si completările ulterioare.
Concursul va consta in 3 etape, respectiv: selectarea dosarelor de concurs, proba scrisa, interviu. Selectarea dosarelor si afişarea rezultatelor in urma selectării dosarelor se va face in termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor.

 

Inchide

Trimite mesaj

Mesaj

Înapoi la Cariera

Servicii online

Preluarea deseurilor electrice !

Comenzi gratuite la TelVerde 0800 444 800 sau www.colecteaza.ro

My Hunedoara

Municipiul Hunedoara Sesizari. Raporteaza un incident !

Plăți Online

Platiti acum online impozitele si taxele locale.

Autorizatii libera trecere

Sistem de plata si eliberare a autorizatiilor de libera trecere in municipiul Hunedoara

ghiseul.ro

Plătiţi  PE LOC amenzile auto primite oriunde in tara

Stadiu Cereri Depuse

Verifică stadiul cererilor depuse

Petiții, sugestii, reclamații

INFORMARE : Informăm persoanele interesate în adresarea petiţiilor către Primăria Municipiului Hunedoara că în conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, "petiţiile anonime sau cele în care NU sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează, potrivit prezentei ordonanţe".  

Harta investițiilor

Harta interactivă a investițiilor.

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi in fiecare vineri veţi primi pe mail stirile publicate de primărie in ultima saptamina.

Chestionar

Ce părere aveţi despre site-ul Primăriei?

Foarte buna
Buna
Necesita imbunatatiri
Proasta
Foarte proasta

Statistici

Vizite totale: 14947815

Vizite ziua 17.08.2018 : 3768