Despre institutie

Informatii de interes public

Date de contact

Primar

Consiliul local

Primăria

Info util

Servicii publice

Instituții subordonate

Starea Civila

Proiecte de hotărâri

In conformitate cu prevederile L 52/2003, privind transparenţa decizională în administraţia publică :

 

- in termen de 15 zile de la data publicării pe site-ul Primăriei municipiului Hunedoara, la Compartimentul Centrul de Informare pentru Cetăţeni şi Relaţii Publice, cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind acest proiect de hotărâre;

 

- informaţii suplimentare pot fi solicitate intre orele 8.00 - 14.00, la Centrul de Informare pentru Cetăţeni şi Relaţii Publice (fosta clădire B.R.D.)

 

- cei interesaţi pot solicita în scris şi pot primi gratuit copii după acest proiect de hotărâre, care pot fi studiat şi pe site-ul Primăriei Hunedoara.

 

PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 7 / 2017

Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și desfășurare a selecției pentru întocmirea listei scurte de până la 5 candidați pentru fiecare post a membrilor Consiliului de administrație al întreprinderilor publice având ca autoritate tutelară Municipiul Hunedoara

PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 6 / 2017

Proiect de hotărâre privind aprobarea criteriilor, procedurilor şi atribuţiilor specifice pentru numirea şi eliberarea din funcţie a administratorului public la nivelul municipiului Hunedoara

PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 5 / 2017

privind bugetul pe anul 2017

PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 4 / 2017

privind reglementarea circulaţiei vehiculelor pe unele străzi din municipiul Hunedoara.

PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 3 / 2017

privind aprobarea organizării păşunatului şi exploatării pajiştilor permanente, aflate în domeniul privat al municipiului Hunedoara

PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 2 / 2017

pentru aprobarea modificării Hotărârii Consiliului Local al municipiului Hunedoara nr.3/2017 privind stabilirea şi sancţionarea unor contravenţii pe raza administrativ teritorială a municipiului Hunedoara.

PROIECTE DE HOTĂRÂRE NR. 1 / 2017

pentru modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Local nr. 402/2016 privind stabilirea taxelor pentru utilizarea temporară a locurilor publice de desfacere din pieţele, târgurile şi oboarele din Municipiul Hunedoara, a tarifelor de închiriere, precum şi a tarifelor pentru serviciile prestate de către Serviciul Public Administraţia Pieţelor, Târgurilor şi Oboarelor, pe anul 2017.

PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 47 / 2016

privind aprobarea menţinerii reţelei şcolare a unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat de pe raza teritorială a Municipiului Hunedoara, pentru anul şcolar 2017-2018.

PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 46 / 2016

privind aprobarea contribuţiei lunare de întreţinere datorate de beneficiarii, aparţinătorii, susţinătorii şi/sau de reprezentanţii legali ai acestora pentru serviciile furnizate de Unitatea de Asistenţă Medico - Socială Părintele Arsenie Boca Hunedoara, precum şi procedura de stabilire şi de încasare a contribuţiei lunare de întreţinere.

PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 45 / 2016

privind aprobarea cuantumului costului mediu lunar de întreţinere datorat de beneficiarii şi/sau de susţinătorii legali ai acestora pentru serviciile furnizate de Centrul Social Multifuncțional pentru Persoane Vârstnice din municipiul Hunedoara.

PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 44 / 2016

privind stabilirea costului mediu lunar de întreţinere pentru anul 2017 pentru copiii înscrişi la Creșa „Căsuţa cu Pitici" din municipiul Hunedoara.

PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 43

privind stabilirea şi sancţionarea unor contravenţii pe raza administrativ teritorială a municipiului Hunedoara

PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 42

Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului anual de acțiune al Direcției de Asistență Socială privind serviciile sociale aflate în subordinea Consiliului Local al Municipiului Hunedoara.

PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 41

Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de funcționare a Skatepark-ului din municipiul Hunedoara.

PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 40 / 2016

Proiect de hotărâre privind stabilirea taxelor aplicate de către Serviciul Public Administrare Cimitire și Pompe Funebre pentru atribuirea locurilor de înhumare din cimitirul "Valea Seacă" și a taxei de folosire a capelei, pe anul 2017

PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 39 / 2016

Proiect de hotărâre privind stabilirea unor taxe aplicate de către Serviciul Public Grădina Zoologică și Ecarisaj Hunedoara, pe anul 2017.

PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 38 / 2016

Proiect de hotărâre privind stabilirea taxelor la Muzeul de Arheologie, Istorie și Etnografie Hunedoara, pe anul 2017.

PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 37 / 2016

Proiect de hotărâre privind stabilirea unor taxe aplicate de către Complex Sportiv "Michael Klein" Hunedoara, pe anul 2017

PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 36 / 2016

Proiect de hotărâre privind stabilirea taxelor la Muzeul "Castelul Corvinilor" pe anul 2017.

PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 35 / 2016

Proiect de hotărâre privind stabilirea taxelor în vederea utilizării unor spații din cadrul Casei de Cultură a municipiului Hunedoara, pe anul 2017

Servicii online

Preluarea deseurilor electrice !

Comenzi gratuite la TelVerde 0800 444 800 sau www.colecteaza.ro

My Hunedoara

Municipiul Hunedoara Sesizari. Raporteaza un incident !

Plăți Online

Platiti acum online impozitele si taxele locale.

Autorizatii libera trecere

Sistem de plata si eliberare a autorizatiilor de libera trecere in municipiul Hunedoara

ghiseul.ro

Plătiţi  PE LOC amenzile auto primite oriunde in tara

Stadiu Cereri Depuse

Verifică stadiul cererilor depuse

Petiții, sugestii, reclamații

INFORMARE : Informăm persoanele interesate în adresarea petiţiilor către Primăria Municipiului Hunedoara că în conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, "petiţiile anonime sau cele în care NU sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează, potrivit prezentei ordonanţe".  

Harta investițiilor

Harta interactivă a investițiilor.

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi in fiecare vineri veţi primi pe mail stirile publicate de primărie in ultima saptamina.

Chestionar

Ce părere aveţi despre site-ul Primăriei?

Foarte buna
Buna
Necesita imbunatatiri
Proasta
Foarte proasta

Statistici

Vizite totale: 14925806

Vizite ziua 15.08.2018 : 6242