PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 10 / 2017

Despre institutie

Informatii de interes public

Date de contact

Primar

Consiliul local

Primăria

Info util

Servicii publice

Instituții subordonate

Starea Civila

Inchide

Trimite unui prieten

PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 10 / 2017

Exportă PDF - PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 10 / 2017 Tipăreşte pagina - PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 10 / 2017 Trimite unui prieten - PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 10 / 2017

publicat de Administrator Vineri , 17 Martie 2017, 10:42

Trimite comentariu

Lista mesaje

Inchide

Trimite mesaj

Mesaj

Apostol a scris:

Ceea ce se întâmplă în ultima vreme legat de creșterea cuantumului chiriei la locuințele pentru tineri (ANL)reprezintă un abuz!! Să dispui dintr-o dată creșterea chiriilor și de peste 3 ori față de cota anterioară ține de domeniul nesimțirii sau a lipsei crase de respect! Se uită ușor că aceste locuințe sunt destinate tinerilor care cel puțin o vreme nu își pot permite o locuință la cumpărare!! În plus, un guvern apărut accidental pentru un singur an..., se plictisea atât de tare încât responsabilii lui s-au gândit că problemă mai mare în țara asta nu este alta decât umblarea la chiriile ANL! Trebuie să fii redus mintal să obligi instant zeci de mii de fsmilii de tineri să scoată din buzunar sume nerezonabile, care sume, dacă le-ar fi avut la îndemână, ei ar fi cumpărat locuințele încă de demult! Tot ce mai sperăm acum este ca această lege ”marca Cioloș” să fie anulată așa cum se aude, cu 50%, de către guvernul Grindeanu!!

Apostol a scris:

Mărirea chiriilor la locuințele pentru tineri cu mai bine de 3 ori în unele cazuri reprezintă un abuz grosolan! O lege (încă una!) a unui guvern apărut din întâmplare în peisajul românesc timp de un an! Atât de competenți au fost cei din fieful lui Cioloș încât o astfel de lege era prioritate națională!! Totul mergea perfect în țara asta, numa chiriile ANL nu erau ”unde trebuie”, așa că, ...hai să dăm pe tinerii îmbogățiți, chipurile, peste noapte! ... Ce se mai poate face acum? Să sperăm că o nouă lege, propusă de guvernul actual (proiect aflat pe masa de lucru a Guvernului)va anula măcar în parte aberația unor incomptenți din trecutul apropiat!

Înapoi la Proiecte de hotărâri

Servicii online

Preluarea deseurilor electrice !

Comenzi gratuite la TelVerde 0800 444 800 sau www.colecteaza.ro

My Hunedoara

Municipiul Hunedoara Sesizari. Raporteaza un incident !

Plăți Online

Platiti acum online impozitele si taxele locale.

Autorizatii libera trecere

Sistem de plata si eliberare a autorizatiilor de libera trecere in municipiul Hunedoara

ghiseul.ro

Plătiţi  PE LOC amenzile auto primite oriunde in tara

Stadiu Cereri Depuse

Verifică stadiul cererilor depuse

Petiții, sugestii, reclamații

INFORMARE : Informăm persoanele interesate în adresarea petiţiilor către Primăria Municipiului Hunedoara că în conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, "petiţiile anonime sau cele în care NU sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează, potrivit prezentei ordonanţe".  

Harta investițiilor

Harta interactivă a investițiilor.

Vizitati si Centrul Interactiv Hunedoara

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi in fiecare vineri veţi primi pe mail stirile publicate de primărie in ultima saptamina.

Chestionar

Ce părere aveţi despre site-ul Primăriei?

Foarte buna
Buna
Necesita imbunatatiri
Proasta
Foarte proasta

Statistici

Vizite totale: 14392748

Vizite ziua 19.06.2018 : 380