Despre institutie

Informatii de interes public

Date de contact

Primar

Consiliul local

Primăria

Info util

Servicii publice

Instituții subordonate

Starea Civila

Inchide

Trimite unui prieten

Trimite comentariu

Lista mesaje

Inchide

Trimite mesaj

Mesaj

Lako a scris:

Buna ziua!\nEu personal, NU SUNT DE ACORD cu construirea unei noi biserici, indiferent de ritul practicat. Avem si asa deja prea multe. \nNU SUNT DE ACORD pentru ca:\n1. Se restrange si mai mult zona verde, care oricum s-a redus drastic in ultima vreme.\n2. Un astfel de obiectiv intr-o zona de blocuri produce mai mult disconfort decat beneficii. E suficient sa privim la exemplele bisericilor construite in curtea fostei Scoli Generale Nr.8 (ce dezastru sa inchidem o scoala ca sa deschidem o biserica!). Aceasta biserica rasarita in curtea scolii are turla la 15-20m distanta de ferestrele imobilului alaturat. Va dati seama ce placere este pentru acei locatari sa asculte bataile clopotelor. Asemanator la biserica construita in zona Delavrancea-Vlahuta, deasupra de Complexul Paltinis. Aici este mai grav: s-a montat in aer liber, langa biserica, o talanga imensa pe un suport improvizat din lemn, talanga care este manevrata cu mult zel, fara sa se tina cont ca la nici 20m sunt ferestrele locatarilor. Ce bucurie trebuie sa fie pentru mamele cu copii mici cand acestia se trezesc plangand speriati de zgomotele produse. Si exemplele pot continua. Se stie ca au fost reclamatii privind poluarea fonica inclusiv legate de catedrala din parcul de langa Hotelul Rusca. \n3. Nu vad de ce trebie sa incarcam generatiile care vin cu povara cheltuielilor legate de gestionarea unei noi biserici. Se stie ca acestea au vesnic nevoie de fonduri pentru intretinere, renovari, zugraveli, etc. Ganditi-va ca in Romania deja am depasit cifra de 40000 de biserici, care inghit fonduri enorme de la bugetul de stat.\n4. Nu doresc un nou santier gen biserica din Micro7, zona strada Pinilor, unde s-a desfiintat un loc de joaca in detrimentul unei biserici intre blocuri. Si aici le vor bate clopotele la 20m de ferestrele locatarilor. \n5. Credinta este un sentiment unic, pe care-l simtim ca ne invaluie si ne imbratiseaza strans in lacasuri de cult gen Biserica Sfantul Nicolae. Modest si de bun gust. Avem destule astfel de lacasuri de cult in Mun. Hunedoara, haideti sa le valorificam pe acestea.\nMai bine in Micro4 sa mai amenajam un loc de joaca pentru copii, alaturi de ceva banci si mese de joc recreative in aer pentru adulti si pensionari, dupa exemplul celui din Piata Eliberarii. Sau macar sa reparam acel loc de joaca dintre B2 si B3. \nMultumesc.\nCu stima.

Înapoi la Proiecte de hotărâri

Servicii online

Preluarea deseurilor electrice !

Comenzi gratuite la TelVerde 0800 444 800 sau www.colecteaza.ro

My Hunedoara

Municipiul Hunedoara Sesizari. Raporteaza un incident !

Plăți Online

Platiti acum online impozitele si taxele locale.

Autorizatii libera trecere

Sistem de plata si eliberare a autorizatiilor de libera trecere in municipiul Hunedoara

ghiseul.ro

Plătiţi  PE LOC amenzile auto primite oriunde in tara

Stadiu Cereri Depuse

Verifică stadiul cererilor depuse

Petiții, sugestii, reclamații

INFORMARE : Informăm persoanele interesate în adresarea petiţiilor către Primăria Municipiului Hunedoara că în conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, "petiţiile anonime sau cele în care NU sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează, potrivit prezentei ordonanţe".  

Harta investițiilor

Harta interactivă a investițiilor.

Vizitati si Centrul Interactiv Hunedoara

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi in fiecare vineri veţi primi pe mail stirile publicate de primărie in ultima saptamina.

Chestionar

Ce părere aveţi despre site-ul Primăriei?

Foarte buna
Buna
Necesita imbunatatiri
Proasta
Foarte proasta

Statistici

Vizite totale: 14754778

Vizite ziua 22.07.2018 : 2568