ATELIERUL IEPURAȘULUI

Informatii Publice

Primar

Consiliul local

Primăria

Info util

Servicii publice

Instituții subordonate

Starea Civila

Inchide

Trimite unui prieten

ATELIERUL IEPURAȘULUI

Exportă PDF - ATELIERUL IEPURAȘULUI Tipăreşte pagina - ATELIERUL IEPURAȘULUI Trimite unui prieten - ATELIERUL IEPURAȘULUI

publicat de Administrator Vineri , 17 Martie 2017, 8:11

Primăria Municipiului Hunedoara organizează și anul acesta „Atelierul Iepurașului - Ediția 2017" - Atelier de creaţie pentru copii.

Timp de aproape două săptămâni, în perioada 03.04.2017 - 13.04.2017, grupuri de copii cu vârste între 5 și 10 ani vor participa la acest atelier de creație. Cei mici vor putea să fie creativi și să își demonstreze talentul de a picta și crea diferite ornamente de Paște.
Fiecare atelier va avea o durată de aproximativ 40 minute şi se va face cu grupe de maximum 40 de copii, însoţiţi de un adult.
Programarea la atelier se face în perioada 20-28 martie 2017, pe baza unui formular, în limita locurilor disponibile. Formularele se găsesc pe site-ul Primăriei Municipiului Hunedoara - www.primariahd.ro și se pot trimite până în data de 28.03.2017 inclusiv, pe adresa de e-mail: comunicare@primariahd.ro.

 

 

Inchide

Trimite mesaj

Mesaj

Înapoi la Arhivă știri 2017

Servicii online

Plăți Online

Platiti acum online impozitele si taxele locale.

Autorizatii libera trecere

Sistem de plata si eliberare a autorizatiilor de libera trecere in municipiul Hunedoara

ghiseul.ro

Plătiţi  PE LOC amenzile auto primite oriunde in tara

Stadiu Cereri Depuse

Verifică stadiul cereriilor depuse

Petiții, sugestii, reclamații

INFORMARE : Informăm persoanele interesate în adresarea petiţiilor către Primăria Municipiului Hunedoara că în conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, "petiţiile anonime sau cele în care NU sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează, potrivit prezentei ordonanţe".  

Harta investițiilor

Harta interactivă a investițiilor.

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi in fiecare vineri veţi primi pe mail stirile publicate de primărie in ultima saptamina.

Chestionar

Ce părere aveţi despre site-ul Primăriei?

Foarte buna
Buna
Necesita imbunatatiri
Proasta
Foarte proasta

Statistici

Vizite totale: 11004950

Vizite ziua 24.06.2017 : 938