Tinerii din Hunedoara sunt promotori ai modelelor pozitive Printează E-mail

Imagine activă

Asociația Linișor desfășoară în perioada 01.10-31.12.2007 proiectul „Tinerii Hunedoarei – promotori de modele pozitive”. Proiectul are ca obiective:

Crearea unei elite a tinerilor din județul Hunedoara care va fi capabilă și motivată să reprezinte interesele comunității și să contribuie la îmbunătățirea situației socio-economice din județul Hunedoara.

Crearea unei baze de date cu tineri specialiști din diferite domenii care pot fi implicați alături de instituțiile locale și organizațiile neguvernamentale în activități, programe, proiecte care pot contribui la îmbunătățirea vieții socio-economice și culturale a județului Hunedoara.

În cadrul acestui proiect, va fi publicat un ghid în care 50 de tineri de succes din comunitățile noastre locale ( Hunedoara, Călan, Ghelar, Teliucul Inferior) vor fi promovați la nivel județean și național.

Persoanele cu vârsta de până la 35 de ani care au rezultate profesionale remarcabile pot trimite un CV model European și o fotografie la adresa de e-mail [email protected].