TÂRGUL EUROPEAN AL CASTELELOR – 2017 Exportă PDF – TÂRGUL EUROPEAN AL CASTELELOR – 2017 Imprimă această pagină – TÂRGUL EUROPEAN AL CASTELELOR – 2017 Trimite unui prieten – TÂRGUL EUROPEAN AL CASTELELOR – 2017

postat de Administrator Miercuri, 17 mai 2017, 09:28

Primăria Hunedoara și Castelul Corvin te invită între 27 și 28 mai 2017 la cea de-a treia ediție a Târgului European al Castelelor, un eveniment unic în România care își propune să promoveze frumusețea monumentelor istorice din țară și din Europa.

Castelul Corvin, gazdă acestui eveniment, este unul dintre cele mai importante monumente ale arhitecturii gotice din România, fiind printre primele castele de basm din Europa.

Târgul European al Castelelor 2017 se bucură de prezența a 29 de situri istorice din 5 țări europene: Austria, Slovacia, Ungaria, Bulgaria și România.

În cadrul evenimentului, expozanții vor putea să-și facă cunoscută oferta turistică și vor putea prezenta principalele lor obiective de atracție turistică și istorică.

În cadrul târgului ne vom bucura de prezența pictorului Marius Buruiană care va face demonstrații de pictură vizitatorilor, aceștia având ocazia să achiziționeze piese ale artistului cu tema Castelului Corvin.

Pentru a intra în atmosfera de altădată, în a doua zi a evenimentului vor fi organizate turnee și competiții medievale, tir cu arcul, simulări de lupte între cavaleri și lecții de sabie.