COMUNICAT DE PRESA

Despre institutie

Informatii de interes public

Date de contact

Primar

Consiliul local

Primăria

Info util

Servicii publice

Instituții subordonate

Starea Civila

Inchide

Trimite unui prieten

COMUNICAT DE PRESA

Exportă PDF - COMUNICAT DE PRESA Tipăreşte pagina - COMUNICAT DE PRESA Trimite unui prieten - COMUNICAT DE PRESA

publicat de Administrator Miercuri , 19 Aprilie 2017, 14:07

Primarul Municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, a avut astăzi, 19 aprilie 2017, o întâlnire cu reprezentanții S.C. DAR Dräxlmaier Automotive S.R.L. În cadrul întâlnirii, reprezentanții S.C. DAR Dräxlmaier Automotive S.R.L. și-au prezentat oferta de locuri de muncă pentru sediul din municipiul Hunedoara. În momentul de față, investitorul german caută să angajeze urgent 150 de persoane, cu studii medii. Specializarea acestora se va face la locul de muncă. Oamenii vor fi trimiși la Timișoara pentru specializare, angajatorul fiind cel care le va asigura atât cursurile, cât și cazarea, masa și diurna.

„Având în vedere buna colaborare dintre Primăria Municipiului Hunedoara și S.C. DAR Dräxlmaier Automotive S.R.L. și pentru a veni atât în sprijinul angajatorului, cât și al cetățenilor municipiului Hunedoara am hotărât să primim și la sediul primăriei CV-urile persoanelor interesate ", spune Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.
Așadar, hunedorenii care își caută un loc de muncă, pot să își lase CV-urile la Compartimentul de Resurse Umane din cadrul Primăriei Hunedoara, de luni până joi, între orele 07:30 - 16:00 și vineri, între orele 07:30 - 13:30. De asemenea, reprezentanții S.C. Dräxlmaier primesc CV-uri și la sediul societății, precum și prin intermediul site-ului https://ro.draexlmaier.com, prin completarea unui formular, care poate fi găsit la secțiunea Cariere.
Grupul Dräxlmaier, cu sediul în Germania, a fost fondat în anul 1958 și este printre cei mai importanți producători de componente pentru industria auto mondială. Societatea și-a deschis porțile pentru hunedoreni în anul 2003, având pe atunci un număr de 150 de angajați. În momentul de față, societatea are 1.700 de angajați, iar pentru anul următor se preconizează scoaterea pe piață a încă 1.000 de locuri de muncă pentru hunedoreni.

Inchide

Trimite mesaj

Mesaj

Înapoi la Arhivă știri 2017

Servicii online

Preluarea deseurilor electrice !

Comenzi gratuite la TelVerde 0800 444 800 sau www.colecteaza.ro

My Hunedoara

Municipiul Hunedoara Sesizari. Raporteaza un incident !

Plăți Online

Platiti acum online impozitele si taxele locale.

Autorizatii libera trecere

Sistem de plata si eliberare a autorizatiilor de libera trecere in municipiul Hunedoara

ghiseul.ro

Plătiţi  PE LOC amenzile auto primite oriunde in tara

Stadiu Cereri Depuse

Verifică stadiul cererilor depuse

Petiții, sugestii, reclamații

INFORMARE : Informăm persoanele interesate în adresarea petiţiilor către Primăria Municipiului Hunedoara că în conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, "petiţiile anonime sau cele în care NU sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează, potrivit prezentei ordonanţe".  

Harta investițiilor

Harta interactivă a investițiilor.

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi in fiecare vineri veţi primi pe mail stirile publicate de primărie in ultima saptamina.

Chestionar

Ce părere aveţi despre site-ul Primăriei?

Foarte buna
Buna
Necesita imbunatatiri
Proasta
Foarte proasta

Statistici

Vizite totale: 14428308

Vizite ziua 22.06.2018 : 4565