Despre institutie

Informatii de interes public

Date de contact

Primar

Consiliul local

Primăria

Info util

Servicii publice

Instituții subordonate

Starea Civila

Inchide

Trimite unui prieten

ANUNT - PRIM TRANSPREST HUNEDOARA

Exportă PDF - ANUNT - PRIM TRANSPREST HUNEDOARA Tipăreşte pagina - ANUNT - PRIM TRANSPREST HUNEDOARA Trimite unui prieten - ANUNT - PRIM TRANSPREST HUNEDOARA

publicat de Administrator Joi , 7 Iunie 2018, 8:16

Anunț Prim Transprest Hunedoara
Începând din data de 06.06.2018, în conformitate cu HCL 191/2018, elevii din învățământul preuniversitar acreditat (de pe raza administrativ teritorială a municipiului Hunedoara) beneficiază de reducere de 95% la prețul abonamentului pentru transportul public local de persoane pe tot parcursul anului calendaristic.
Studenții înmatriculați la forma de învățământ cu frecvență, în instituțiile de învățământ superior acreditate, în vârstă de până la 26 de ani - beneficiază pe timpul anului universitar de o reducere de 95% la prețul abonamentului pentru transportul public local de persoane.
Astfel, beneficiarii acestor facilități vor achita 4,4 lei pentru un abonament întreg, respectiv 2,2 lei pentru un abonament valabil o jumătate de lună.Acte necesare abonamente elevi/studenți.

Abonamentele pentru elevi și studenți se eliberează la sediul Dispeceratului de Transport situat lângă S.C. Apa Prod S.A. Hunedoara. 

 

Acte necesare eliberare abonamente elevi/studenți:
- cerere (în două exemplare);
- copie după actul de identitate (carte de identitate sau certificat de naștere pentru elevii cu vârsta de până la 14 ani) și originalul pentru conformitate;
- carnet de elev / adeverință doveditoare pentru elevii claselor pregătitoare sau legitimație de student - vizate la zi pentru anul școlar/universitar în curs de către conducătorii instituțiilor de învățământ.

 

Inchide

Trimite mesaj

Mesaj

Înapoi la Arhivă știri 2018

Servicii online

Preluarea deseurilor electrice !

Comenzi gratuite la TelVerde 0800 444 800 sau www.colecteaza.ro

My Hunedoara

Municipiul Hunedoara Sesizari. Raporteaza un incident !

Plăți Online

Platiti acum online impozitele si taxele locale.

Autorizatii libera trecere

Sistem de plata si eliberare a autorizatiilor de libera trecere in municipiul Hunedoara

ghiseul.ro

Plătiţi  PE LOC amenzile auto primite oriunde in tara

Stadiu Cereri Depuse

Verifică stadiul cererilor depuse

Petiții, sugestii, reclamații

INFORMARE : Informăm persoanele interesate în adresarea petiţiilor către Primăria Municipiului Hunedoara că în conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, "petiţiile anonime sau cele în care NU sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează, potrivit prezentei ordonanţe".  

Harta investițiilor

Harta interactivă a investițiilor.

Înscrieţi-vă la newsletterul primăriei şi in fiecare vineri veţi primi pe mail stirile publicate de primărie in ultima saptamina.

Chestionar

Ce părere aveţi despre site-ul Primăriei?

Foarte buna
Buna
Necesita imbunatatiri
Proasta
Foarte proasta

Statistici

Vizite totale: 15182539

Vizite ziua 24.09.2018 : 6497